• Ørum Skole

Opslagstavlen

SKOLEMAD

Så er det igen muligt at bestille skolemad.

Dorthe Klitgaard Kristensen den 21-09-2017
    Internationalt børnehavetilbud i Viborg Kommune

Med etableringen af et internationalt børnehavetilbud i Viborg Kommune vil vi i Viborg kunne tilbyde et engelsksproget tilbud for børn og unge fra 3 til 18 år (Den private realskole og gymnasiet)
    Læs mere om tilbuddet i denne informations folder.

Peder Borrisgård Pedersen den 19-09-2017
    Nyt fra Skolebestyrelsen

Skolebestyrelsesmødet den 12. september var det første medMaria som ny skoleleder. Fra skolebestyrelsen side lyder der et stort tillykke med jobbet. Vi ser frem til samarbejdet, og vi er helt sikre på, at Maria er den helt rigtige til at stå i spidsen for Ørum Skole.

Det næste punkt på mødet var at drøfte et udsendt forslagtil Viborg Kommunes budget for 2018. En god dialog gav en lang række input til et høringssvar.

I marts 2018 er der valgtil skolebestyrelsen, og vi drøftede, hvordan vi får skabe kontakt med potentielle kandidater til bestyrelsen. Tidligere har det været lidt svært at finde forældre, der vil vælges, hvorfor vi denne gang indleder indsatsen tidligere. Det kræver ikke specielle kompetencer at være med i skolebestyrelsen, blot en vilje til at ville Ørum Skole – og vores børn det bedste. Hilsen fra Skolebestyrelsen

Maria Frimand Andersen den 15-09-2017
    SFO telefonen virker igen - der kan igen ringes på 87 87 27 15
    Michel van den Berg den 12-09-2017
    VIGTIG information til elever/forældre som bruger skolebussen rute 2

På grund af oversvømmelse og dermed spærring på Nybrovej er skolebussen rute 2 ændret.

Tirsdag d. 12. september 2017 starter morgenbussen i Thorsager kl. 7.33, der vil derfor være forsinkelser på ruten - men børnene skal blot vente, bussen kommer rundt til alle opsamlingssteder. Det kan være, at bussen ikke når frem til 8.10 - men personalet på skolen er orienteret herom.

På hjemturen kan der også forekomme en forsinkelse.

Fra onsdag den 13.9 forventer vi, at der bliver udmeldt en ny afgangstid om morgenen fra Thorsager, således, at alle buselever kan møde til tiden. Vær derfor opmærsom på forældreintra i morgen.

Dorthe Klitgaard Kristensen den 11-09-2017
  • ikon
    Fra den 4. til den 17. september er rigtig mange skoleklasser i Viborg Kommune med i Kampagnen Alle Børn Cykler, så vi opfordrer til:

Vær frisk – Hop på cyklen!
    5 gode grunde til at cykle i skole!
    • Vi mindsker trafikkaos om morgenen omkring skolerne
    • Aktiv transport øger børns koncentration i op til 4 timer
    • Børn får en markant bedre kondition
    • Vi belaster miljøet mindre
    • Børns motorik og balance bliver styrket
    Cykelfilm - KLIK HER

Fakta film - KLIK HER

Børn og Unge, Sundhed og omsorg, Trafik og Veje
    Peder Borrisgård Pedersen den 21-08-2017
    Køreplaner for skolebusserne i skoleåret 17/18

Der er nye rettelser i køreplanen for rute 1 fra og med onsdag d. 23. august 2017.

Dorthe Klitgaard Kristensen den 09-08-2017