• Ørum Skole
Billedet på sidehoved

SKOLEN - ET GODT VALG FOR DIT BARN - VI TILBYDER FÆLLESSKAB OG FAGLIGHED

                        Velkommen til Ørum Skole
 

                               Skoleåret 2017-18
 

 

VI SES!

 • ikon
  Dorthe Klitgaard Kristensen den 21-09-2017
  SKOLEMAD

  Så er det igen muligt at bestille skolemad.

  Med venlig hilsen

  Kontoret
 • ikon
  Peder Borrisgård Pedersen den 19-09-2017
  Internationalt børnehavetilbud i Viborg Kommune
   
  Med etableringen af et internationalt børnehavetilbud i Viborg Kommune vil vi i Viborg kunne tilbyde et engelsksproget tilbud for børn og unge fra 3 til 18 år (Den private realskole og gymnasiet)
  Læs mere om tilbuddet i denne informations folder.

   

   

 • ikon
  Maria Frimand Andersen den 15-09-2017
  Nyt fra Skolebestyrelsen 

  Skolebestyrelsesmødet den 12. september var det første medMaria som ny skoleleder. Fra skolebestyrelsen side lyder der et stort tillykke med jobbet. Vi ser frem til samarbejdet, og vi er helt sikre på, at Maria er den helt rigtige til at stå i spidsen for Ørum Skole. 

  Det næste punkt på mødet var at drøfte et udsendt forslagtil Viborg Kommunes budget for 2018. En god dialog gav en lang række input til et høringssvar.

   I marts 2018 er der valgtil skolebestyrelsen, og vi drøftede, hvordan vi får skabe kontakt med potentielle kandidater til bestyrelsen. Tidligere har det været lidt svært at finde forældre, der vil vælges, hvorfor vi denne gang indleder indsatsen tidligere. Det kræver ikke specielle kompetencer at være med i skolebestyrelsen, blot en vilje til at ville Ørum Skole – og vores børn det bedste. Hilsen fra Skolebestyrelsen

Ørum Skole på facebook

Ørum Skole - billeder