• Ørum Skole

Skoleåret 2017-18

VI SES!

Maria Frimand Andersen den 18-06-2018

Torsdag den 14. juni afholdte vi skoleårets sidste møde i skolebestyrelsen.
    Hen over foråret har der været valg til skolebestyrelsen, og på gårsdagens møde blev de nye skolebestyrelsesmedlemmer introduceret til skolens nye strategi og skolebestyrelsens overordnede opgaver i løbet af et skoleår.

Vi glæder os til at få de nyvalgte medlemmer Janni Damborg Bruun og Michael Bitsch Christensen, med i bestyrelsen fra næste skoleår.
    Vi byder endvidere velkommen til Tilde Netra Lykkegaard Christensen,  Malene Hald, Willem Aris Jan Van den Broek, der er nyvalgte suppleanter.

Når nye kommer til, må vi desværre også sige farvel til gode kræfter, og vi takker Jakob Kofoed Christensen, Vivi Ruseng Hansen samt de to elevrådsrepræsentanter Anna Sofie 8.kl og Anders 9.kl for den store indsats, de alle har ydet i skolebestyrelsen. På personale siden skal vi byde velkommen til Rie Ernst og sige farvel til Henrik Rydal.

God sommer

Skolebestyrelsen

Dorthe Klitgaard Kristensen den 19-04-2018
    Køreplaner for skolebusserne i skoleåret 17/18

Der er ændringer i køreplanen for rute 1 fra og med mandag den 23. april 2018.

Kontoret

Ørum Skole på facebook