• Ørum Skole

SKOLEN - ET GODT VALG FOR DIT BARN - VI TILBYDER FÆLLESSKAB OG FAGLIGHED

Velkommen til Ørum Skole

Find os på facebook!

Nu er Ørum Skole på facebook. Klik her og følg med i,                                                 hvad der sker på skolen.

VI SES!

Dorthe Klitgaard Kristensen den 09-02-2017
    SKOLEBUSSEN - VEJRUMBRO

Fælledvej er spæret fra uge 7 til og med uge 12.

Dette betyder, at de berørte skolebusbørn i denne periode bliver samlet op i Vejrumbro ved stoppet overfor Købmanden.

Kontoret
    Dorthe Klitgaard Kristensen den 30-01-2017
    Tilmelding til næste skoleårs buskørsel
    Er dit barn kørselsberettiget, skal du give besked om, hvilke dage dit barn får brug for kørsel til næste skoleår. Det gælder både kørsel morgen og eftermiddag.

Skolen har udsendt elektronisk tilmelding - som vi beder dig udfylde.

Du kan læse mere om kørsel med elever og trafikfarlige veje ved at benytte link. Er du i tvivl, om dit barn er kørselsberettiget, kan du kontakte skolen.

SFO
    Vær opmærksom på, at du kun kan melde dit barn til bussen til og fra undervisning. Du kan altså ikke melde dit barn til skolebus efter SFO.
    Børne- og Ungdomsudvalget har besluttet, at kørselsberettigede elever kan bruge de lukkede skolebusser hjem efter SFO, MEN på følgende betingelser:
    • at der er plads i bussen
    • at barnet bor på bussens rute og kan benytte de eksisterende stoppesteder
    Er disse to betingelser opfyldt, kan dit barn bruge bussen hjem efter SFO, men du kan ikke melde dit barn til kørsel og er ikke garanteret en plads.

Formål med tilmeldingen
    Skolebussens ruter for det kommende skoleår planlægges efter de elever, der har brug for kørsel. Vi spørger i god tid, fordi planlægningen tager lang tid, og der kommer nye elever i forbindelse med indskrivningen.

Dorthe Klitgaard Kristensen den 20-09-2016
    ÆNDRING AF SKOLEBUSRUTERNE FRA OG MED UGE 39

Ændringerne betyder bla. at morgenturen på rute 1 er vendt, så Foulum og Formyre er sidst på ruten.

Hjemturene er ændret på begge ruter - bemærk bla. at den sidste del er flyttet til den anden rute.

Ørum Skole på facebook

Ørum Skole - billeder